Dulu isteri ustaz, kini Dr Erin dah berani tayang rambut

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Dulu isteri ustaz, kini Dr Erin dah berani tayang rambut, ustaz ebit lew ustaz budak ustaz wadi anuar ustaz kazim elias ustaz muhaizad ustaz kazim kedai ustaz ustaz abdullah khairi ustaz don[/bg_collapse]

 

Rasanya ramai yang sudah mengenali Dr Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd. Radzi dimana pernah satu masa namanya menjadi topik utama warganet kerana berjaya menambat hati bekas suami, Da’i Farhan.

Namun, hubungan rumah tangga mereka tidak berkekalan apabila pada tanggal 20 April 2020, wanita yang ke-19 ini membuat pengumuman rasmi di laman Instagramnya memberitahu mereka sudah bercerai.

Dulu isteri ustaz, kini Dr Erin dah berani tayang rambut

Terbaru, Dr Erin ada memuat naik satu foto di Instagram yang membuatkan ramai pengikut terkejut melihatnya.

Kelihatan dirinya sudah tidak lagi bertudung apabila berada di Tawau, Sabah baru-baru ini.

Melalui laporan Lobak Merah, ramai netizen yang mempersoalkan tindakan wanita tersebut serta ingin mendapatkan kepastian darinya, jadi Dr Erin memberitahu dia tidak membuka tudung sepenuhnya.

Beliau turut menegaskan bahawa dirinya masih sama seperti dahulu dan juga tidak lupa untuk menjalankan tanggungjawabnya sebagai seorang umat Islam.

Biarpun ramai yang masih mengkritik tindakan wanita terbabit, Dr Erin menjelaskan bahawa orang lain tidak berada di tempatnya, jadi mereka tidak tahu apa yang dirinya diuji.

Walaupun ramai yang mengecam, namun masih ada juga sesetengah warganet memberikan kata-kata semangat buat Dr Erin agar kekal menjadi dirinya dan lakukan apa yang disukai olehnya.

Tonton:

Berita Lain:

Baru nak masuk dewan jawab SPM, jatuh air mata pelajar tengok van jenazah sampai..

Isteri redha suami dah tukar jantina jadi perempuan, ini kisah yang berlaku..

Tular isu ibu OKU tak dapat bantuan zakat, ini penjelasan MAIWP

COMMENTS

Wordpress (0)