Eman Manan bapa sebenar Amyra Rosli?

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]amyra rosli kahwin biodata amyra rosli amyra rosli ig anak amyra rosli[/bg_collapse]

 

Orang kata dalam dunia ini terdapat tujuh orang yang pelan.duk dua serupa dengan kita, Namun, teori itu masih belum dibuktikan lagi betul ataupun tidak. Walaubagaimanapun, yang pasti ada wujud seseorang yang muka tidak tump4h serupa seperti kita.

Dalam bahasa Inggeris , perkara yang jarang berlaku ini dipanggil’ doppleganger’ yang bermaksud rupa yang sama namun bukan d4rah d4ging.

Ramai yang pasti mengenali pelako jelita tempatan, Amyra Rosli namun ramai yang tidak mengenali bapanya. Amyra jarang berkongs1 gambar ibu bapanya tapi jika ada, dia sering nampak manja ketika bersama bapanya itu.

Bapa Amyra Rosli kelihatan seorang yang tinggi lampai dan berwajah manis. Baru-baru ini, Amyra Rosli ada berkongs1 sebuah video dimana dia dan keluarganya menjalani kaedah ‘swab test’ untuk memastikan kesihatan seluruh keluarganya terjamin.

Eman Manan bapa sebenar Amyra Rosli? amyra rosli kahwin biodata amyra rosli amyra rosli ig anak amyra rosli

Di dalam video tersebut, kelihatan semua ahli keluarga menjalani ‘swab test’ dengan tenang.

Amyra juga berkata di dalam kapsyen dia bahawa dia bersyukur kerana semua ahli keluarganya mendapat kepu.tusan negatif.

Eman Manan bapa sebenar Amyra Rosli? amyra rosli kahwin biodata amyra rosli amyra rosli ig anak amyra rosli

Netizen juga memuji tindakan Amyra yang mengambil langkah awal untuk memastikan ahli keluarganya masih dalam keadaan sihat dan tidak terjeb4k dengan wab4k tersebut.

Selain itu, ada juga netizen yang tertarik kepada bapa Amyra dan mengatakan tersalah sangka bapanya dengan pelakon veteren, Eman Manan.

BACA JUGA : Mata netizen perasan sesuatu bila Janna Nick kongsi aksi main buih

AirTag disalahguna oleh pengguna, Iphone mula pening kepala

Kecoh ada ular hidup dalam pesawat ke Sabah, ini yang berlaku…

+ posts