Erra Fazira dah kahwin? Pengurus dedah kisah sebenar buat ramai terkejut

Erra Fazira dah kahwin? Pengurus dedah kisah sebenar buat ramai terkejut. Berita mengenai pelakon Erra Fazira sudah mendirikan rumah tangga bersama seorang jejaka yang tular di laman Face.b00k baru-baru ini adalah tidak benar.

Berita tersebut tular selepas beberapa keping gambar memperlihat.kan aktres berkenaan lengkap mengenakan busana pengantin berwarna kelabu bersama seorang jejaka di atas pelamin.

Bagai mana pun, perkara tersebut dinafi.kan sekerasnya oleh pengurus Erra iaitu Firdaus. Jelas Firdaus, berita dan foto tersebut merupakan sebahagian daripada babak yang terkandung dalam telefilem lakonan terbaharu Erra.

Erra Fazira dah kahwin? Pengurus dedah kisah sebenar buat ramai terkejut

“Oh itu hanya berita p4lsu, gambar yang tular tersebut tidak betul sama sekali.Sebenarnya itu babak daripada salah satu telefilem yang Erra lakonkan. Jadi saya menafikan perkara berkenaan,” jawabnya ringkas ketika dihubungi Gmpk.

Bagai mana pun, cubaan Gmpk untuk mendapatkan kenyataan rasmi dari pada Erra masih belum berjaya.

Terdahulu, sebuah portal tempatan telah memuat naik beberapa gambar memperlihatkan Erra Fazira bersama seorang jejaka yang dikenali sebagai jutawan mengenakan pakaian pengantin berwarna kelabu sambil bergambar di atas pelamin.

Malah perkongsian tersebut telah menimbulkan tanda tanya dalam kalangan wargamaya mengenai kesahihan berita berkenaan.

BACA:

Semakan keputusan bela diri, Bung dan isteri gagal

Pemimpin PN minta Anwar agar jangan pilih kasih

Hishamuddin kekal istiqamah bersama UMNO

+ posts