Gadis ini berjaya jual bulu badan sendiri selepas 4 bulan tak cukur, dapat RM11 Ribu

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Gadis ini berjaya jual bulu badan sendiri selepas 4 bulan tak cukur, dapat RM11 Ribu[/bg_collapse]

 

Seorang model di London mampu menjana pendapatan lumayan dengan hanya menjual bulu pada badannya. Wanita berkenaan dikenali sebagai Camille Alexander dipercayai memperoleh hampir £2,000 (RM11,252) dalam tempoh sebulan hasil jualan ‘bulunya’ itu.

Jual bulu untuk jana pendapatan

Gadis ini berjaya jual bulu badan sendiri selepas 4 bulan tak cukur, dapat RM11 Ribu

Menerusi laporan Daily Mail, Camille yang merupakan seorang pemuzik itu mengakui bahawa dia tidak berasa malu untuk menunjukkan siapa dirinya yang sebenar kepada orang ramai.

Dia juga berani berkongsi foto dan video yang mendedahkan fizikalnya berbulu. Malah, dia tidak berasa malu apabila menayangkan bahagian ketiak serta kakinya yang berbulu sama seperti seorang lelaki.

Namun, akibat pandemik Covid-19 melanda, gadis berusia 25 tahun ini terdesak untuk mencari wang sehingga dia mendapat idea untuk menjadikan keunikan dirinya itu sebagai konten untuk menjana pendapatan sehingga mencecah £2,000 (RM11,252).

Terdapat kawasan khusus untuk orang berbulu dan jika anda seorang wanita dan mempunyai rambut badan, anda boleh mendapatkan wang yang lumayan melalui melakukan ini.

Pelanggan sanggup bayar mahal

Ujar gadis ini lagi, ada juga pelanggan yang sanggup membayar sejumlah wang yang banyak demi membeli bulu pada badan selepas dipotong olehnya.

Ada juga pelanggan yang meminta seluar dalam saya dan saya mengenakan bayaran sebanyak £300 (RM1687).

Dalam pada itu, terdapat segelintir warganet memuji model terbabit kerana berani tampil dengan dirinya yang sebenar di media sosial.

Tonton:

Berita Lain:

Baru nak masuk dewan jawab SPM, jatuh air mata pelajar tengok van jenazah sampai..

Isteri redha suami dah tukar jantina jadi perempuan, ini kisah yang berlaku..

Tular isu ibu OKU tak dapat bantuan zakat, ini penjelasan MAIWP