Instafamous kesal tak sengaja termakan sandwich babi

Nama selebriti tanah air, Norren Iman tidaklah terlalu dikenali pada awal kemunculannya iaitu sebagai seorang Instafamous, namun sedikit demi sedikit dia berjaya mencipta nama dalam industri hiburan.

Sebelum ini, dia pernah tampil dalam beberapa program serta muncul sebagai pelakon. Malah, kehadirannya juga diterima ramai peminat oleh kerana aksi spotannya di khalayak ramai.

Terbaharu, Norren Iman telah berlepas ke London, United Kingdom baru-baru ini bersama suami serta beberapa rakan artis yang lain termasuklah Andi Bernandee dan Janna Nick bagi tujuan sebuah pengambaran.

BACA JUGA : Terkini !!! Caj pengeluaran RM 1 mesin ATM dikuatkuasa menjelang 2022

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh NORREEN IMAN (@norreen143)

Baru tiba di London, Norreen kesal termakan sandwich tak halal

Bagaimanapun, ketibaannya ke negara itu seakan-akan ‘permulaan hitam’ bagi dirinya selepas berlaku sebuah insiden yang tidak diingini ketika berada di lapangan terbang.

Hal itu selepas tempoh 11 jam untuk tiba menyebabkan dia dan rakan-rakannya turut berasa lapar sehingga bertindak membeli sandwich berintikan bacon di sebuah kedai.

Namun setelah menjamahnya, barulah mereka sedar bahawa makanan yang dimakan itu tidak halal selepas membaca senarai kandungan bahan yang memaparkan perkataan Pork Belly.

Menerusi perkongsiannya di laman Instagram, jelas kelihatan kekesalan dalam dirinya sebelum ditegur oleh Janna Nick dan Andi Bernandee mengenai perkara itu.

Kejadian di hari pertama sebaik sahaja sampai London ! Baru first day NORREEN, bukan aku je termakan, dengan Razzi pun termakan sekali !!

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh NORREEN IMAN (@norreen143)

Siap sental lidah, akui trauma dengan kejadian itu

Selepas tiba di kawasan penginapan, Norreen tanpa melengah masa terus menuju ke tandas bagi membersihkan saki-baki makanan tersebut dengan memberus gigi berulang kali.

Jelasnya, perkara itu bukanlah disengajakan memandangkan dirinya pertama kali berkunjung ke negara itu dan akan lebih berhati-hati selepas ini.

@ejannjann_#ad @norreen143_ 😂🤣 #foryou #fyp #foryoupage #viral♬ original sound – IG Ejannjann_

Menerusi perkongsian oleh seorang pengguna TikTok, Norreen dilihat berulang kali menyental lidahnya dengan berus gigi selain turut kesal dengan perlian netizen yang bertanya mengenai rasanya.

Netizen beri pelbagai reaksi

Menjengah pada ruangan komen, rata-rata netizen turut memuji usaha yang dilakukan olehnya selain beranggapan insiden itu dibolehkan kerana dirinya yang tidak sengaja memakan makanan tidak halal.

Setakat ini, perkongsiannya itu telah mencapai lebih daripada 150,000 jumlah tontonan serta mendapat 23,739 tanda suka.

+ posts