“Jangan buang resit ATM anda selepas keluarkan duit, ada rahsia belakang kertas tu..”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]”Jangan buang resit ATM anda selepas keluarkan duit, ada rahsia belakang kertas tu..” atm near me maybank atm slip gaji atm gaji atm penyata gaji atm nearest atm atm terdekat atm bank islam maybank atm near me[/bg_collapse]

Pemuda ini dedah ada rahsia dibelakang resit ATM yang korang buang tu. Korang selalu tak tengok belakang resit setiap kali keluarkan duit dari mesin ATM?

Kalau korang yang jenis seorang yang teliti mesti korang perasan ada satu ‘rahsia’ yang Maybank letak pada belakang resit ATM ramai yang tak tahu.

"Jangan buang resit ATM anda selepas keluarkan duit, ada rahsia belakang kertas tu.."

Ya, tidak dinafikan ramai yang tidak tahu ‘rahsia’ ini kerana ramai yang akan keluarkan duit dari mesin terus buang resit ke dalam tong sampah. Bukan itu je, ada juga yang jenis tak nak keluarkan resit seletah selesai sesi pengeluaran wang tersebut.

"Jangan buang resit ATM anda selepas keluarkan duit, ada rahsia belakang kertas tu.." atm near me maybank atm slip gaji atm gaji atm penyata gaji atm nearest atm atm terdekat atm bank islam maybank atm near me

Seperti yang ditunjukkan dalam video Tiktok, Irfarhan Husin seorang perunding kewangan ini memberitahu tentang satu maklumat yang tertera di belakang resit ATM Maybank yang mungkin ramai di antara kita terlepas pandang.

Difahamkan, di belakang resit tersebut terkandung satu maklumat ringkas untuk permohonan pembelian saham Initial Public Offerinh (IPO) atau saham terbitan awam.

Kalau korang nak tahu lebih mengenai saham atau maklumat kewangan, korang boleh tonton video di bawah.

Tonton:

Berita Lain:

Zizan dan Daiyan Trisha sedang bercinta, peminat restu hubungan..

Dulu isteri ustaz, kini Dr Erin dah berani tayang rambut

Baru nak masuk dewan jawab SPM, jatuh air mata pelajar tengok van jenazah sampai..

COMMENTS

Wordpress (0)