Leona buat video rutin hidupnya seharian, lain pula yang netizen terpandang

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Leona buat video rutin hidupnya seharian, lain pula yang netizen terpandang kasih iris leona leona kirishima leona azhar leona lewis leona chin [/bg_collapse]

 

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon Azhar Sulaiman yang dahulu pernah menjadi kegilaan dan pujaan ramai gadis-gadis. Aktor ini bukan calang-calang orang kerana dia juga merupakan seorang arkitek.

Pasti ramai tahu Azhar mempunyai seorang anak gadis iaitu Kasih Iris Leona yang bukan sahaja cantik malah seorang yang pintar apabila berjaya mendapat 7A dalam peperiksaan SPM. Baru-baru ini, Iris mencuri perhatian netizen apabila berkongsi suasana kuarantin di dalam kawasan rumahnya.

Namun apa yang menjadi bualan han.gat netizen adalah rumah Azhar Sulaiman itu begitu cantik dan besar seperti Country Golf Resort. Malah, rumah pelakon itu lengkap dengan padang golf mini, kolam renang serta kawasan lapang ternyata membuatkan netizen teruja.

Malah ada yang mengatakan tidak kisah jika dikuarantin setahun jika tinggal di rumah mewah seperti itu. Tidak kurang juga ada yang berselor0h mengatakan mungkin di dalam rumahnya itu turut mempunyai kedai serbaneka 7-Eleven.

Semua lengkap

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona (@kasihirisleona)

Rata-rata warganet telah berasa kagum dengan seni bina rumah Azhar Sulaiman yang begitu gah serta nampak cantik. Lengkap dengan padang golf mini, kolam renang serta kawasan lapang, persekitaran rumah Azhar Sulaiman cukup membuatkan ramai netizen teruja.

Azhar Sulaiman kan memang arkitek

Oleh hal yang demikian ,rata-rata warga Twitter mengakui mengakui bahawa rumah aktor tersebut memang cantik dan bersesuaianlah dengan statusnya sebagai seorang arkitek.

Perkara tersebut tidak mustahil berlaku kerana dia sudah lama menceburi bidang tersebut dan hasilnya sangat memuaskan.

Berita Lain:

Ini cara sebenar buka “cable tie” tanpa pakai gunting

Tips jimat minyak kereta yang ramai tidak tahu

Bayi baru berusia 3 hari dah disuap biskut oleh mentua sendiri, ini reaksi ibu kandung

+ posts