”Macam tak ada apa”, lelaki ini membuat perkara terkutuk dalam majlis agama

”Macam tak ada apa”, lelaki ini membuat perkara terkutuk dalam majlis agama

”Macam tak ada apa”, lelaki ini membuat perkara terkutuk dalam majlis agama. Umum mengetahui, kita perlu menjaga adab ketika berada di tempat beribadat dan juga di majlis ilmu. Malah, kita haruslah mengawal diri daripada melakukan perkara-perkara yang melalaikan sekaligus mencemarkan sesuatu majlis ilmu itu.

Terbaharu, seorang pengguna TikTok @fazil_kechik telah berkongsi sebuah video yang memaparkan situasi para jemaah yang sedang menunggu penceramah di majlis agama.

Akan tetapi, terdapat ‘plot twist’ apabila menunjukkan seorang pak cik yang sempat bermain permainan judi online ketika sedang menunggu penceramah.

”Macam tak ada apa”, lelaki ini membuat perkara terkutuk dalam majlis agama

Perkongsian tersebut telah meraih perhatian ramai orang dan tindakan pak cik tersebut dikecam oleh netizen kerana dianggap tidak menghormati majlis agama yang dihadiri olehnya.

Tidak hanya itu, ada juga netizen yang seperti memerli pak cik itu yang bermain ‘spin’ ketika majlis agama. Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih lebih 400 ribu tontonan dan 300 ribu tanda suka.

@fazil_kechik hm pakcik tu memang fighter 😭 #fyp #fypシ ♬ original sound – ZORO 乂 𝐋𝐎𝐒𝐓 – OnlyCat

BACA:

Perkara yang netizen lakukan buat Cikgu Fadli terharu. “Terima kasih semua..”

Pemilik gerai mengeluh,ada yang “bungkus” gara-gara tiada pelanggan

Disebabkan mulut netizen,wanita bangkit dari asnaf sehingga menjadi T20