MamatGotNoChill raih pendapatan cecah ratus ribu, ramai terkejut

MamatGotNoChill raih pendapatan cecah ratus ribu, ramai terkejut

MamatGotNoChill raih pendapatan cecah ratus ribu, ramai terkejut. Aplikasi TikTok hari ini nampaknya sudah menjadi trend semasa.

Penggunaanya bukan sekadar hiburan semata-mata, malah ada juga content yang memberikan ilmu bermanfaat kepada pemilik akaun aplikasi ini. Selain dari itu, ada juga yang menjana pendapatan dengan menggunakan TikTok.

Buat video menarik dan ramai yang ikuti dan menonton hasilnya. Salah seorang yang cukup popular dalam aplikasi ini adalah pemilik akaun MamatGotNoChill atau lebih mesra dengan panggilan Mamat.

Korang saksikan sendiri pended4han pendapatan Mamat yang popular di TikTok ini menerusi temubual berikut:

MamatGotNoChill raih pendapatan cecah ratus ribu, ramai terkejut

Individu ini menjadi perhatian ramai selepas beberapa videonya menegvr trend di laman aplikasi tersebut tular. Bukan orang biasa sahaja, tapi selebriti juga ‘berani’ pemuda ini berikan teguran.

Baru-baru ini temubual sebuah portal terkenal dengan Mamat telah mended4hkan pendapat diperolehinya menerusi TikTok. Menerusi perbualan itu, Mamat mengakui pendapatan diperolehinya adalah dari product review dan boleh mencapai ratusan ribu.

@mstarmalaysia Mamat Got No Chill tak sangka dapat raih pendapatan cecah ratus ribu ringgit #mamatgotnochill #mstar #beritatiktok ♬ original sound – mStar Official

BACA: 

Sistem penggiliran Haji TH dipersoal, ramai mula cari visa furada

Lelaki terkini hina Islam dan Nabi berjaya dikenalpasti, rupa-rupanya…