Muncul di TikTok, giliran Jep pula kena komen dengan MamatGotNoChill

Muncul di TikTok, giliran Jep pula kena komen dengan MamatGotNoChill

Muncul di TikTok, giliran Jep pula kena komen dengan MamatGotNoChill. Selepas beberapa kali viral di platform TikTok, pelawak terkenal Jep Sepahtu akhirnya membuka akaun miliknya sendiri dengan menggunakan nama sebagai JepTapan.

Ternyata ramai peminatnya telah menunggu untuk Jep Sepahtu membuka akaunnya sendiri memandangkan gelagatnya setiap minggu di Sepahtu Reunion Live antara yang sering menghiburkan netizen.

Ternyata baru sahaja beberapa hari, akaun TikTok milik Jep sudah mempunyai hampir 200,000 pengikut. Jep juga telah memuat naik dua video yang tanpa dialog sahaja sudah cukup mengundang tawa ramai.

Muncul di TikTok, giliran Jep pula kena komen dengan MamatGotNoChill

“Sebenarnya semua baju boleh tuck in, cuma berani tak berani je.” Ujar Jep diruangan kapsyen menerusi video kedua terbaharunya yang berjaya meraih 3.1 juta tontonan. Walau bagaimanapun, video tersebut turut menarik perhatian seorang pemuda berpengaruh di TikTok, MamatGotNoChill.

Pemilik akaun tersebut membuatkan ramai sering terhibur dengan dirinya yang menegur sesiapa sahaja jika membuat kesalahan dalam menghasilkan video content di platform, TikTok. Muat naik Jep itu bagaimanapun ditegur lucu oleh Mamat.

Teguran Mamat menerusi akaun miliknya itu itu turut mengundang tawa buat warganet dan peminatnya kerana Jep juga antara selebriti yang tidak terkecuali daripada ditegur kesalahannya. Dalam pada itu, video tersebut yang meraih ribuan tanda suka turut ditinggalkan ratusan komen lucu oleh netizen.

“Hahaha steady mat”

“Hahaha letih la…”

“Member baru masuk dunia TikTok terus kena…”

“Hahaha aku tak boleh la…”

@mamatgotnochill Jep tapan #fyp #foryou ♬ original sound – Mamatgotnochill

BACA:

Dapat bantuan miskin tegar JKM tapi kaki judi

Perang nuklear Rusia-AS : 5 bilion manusia dijangka maut

50 peratus pekerja Malaysia akan berhenti jika tak gembira