Netizen dedah isteri Remy Ishak rupanya janda anak dua, ini respon tuan badan…

Netizen dedah isteri Remy Ishak rupanya janda anak dua, ini respon tuan badan… remy ishak kahwin remy ishak nikah biodata remy ishak isteri remy ishak umur remy ishak remy ishak ezza yusof

 

Mungkin ini merupa kan khabar gembira buat seluruh peminat pelakon pujaaan ramai,Remy Ishak apa bila ada pihak memaklum kan yang dia dan bekas tunang nya, Ezza Yus0ff sudah pun melangsung kan pernikahan pada 21 Ogos lalu.

Namun, tahukah anda bahawa isteri nya itu pernah men jadi per hatian di media s0sial apabila ada pihak yang menyebar kan berita kononnya Ezza pernah ber kahwin dan sudah mempunyai 2 anak. Menjawab tudvhan tersebut, Ezza ber kata bahawa kanak-kanak ter sebut merupakan anak saudaranya dan dia belum pernah berkahwin sebelum ini.

Akhirnya, Remy sendiri mem buka mulut mengenai isu tersebut. Remy tampil menafi kan dkwaan mengenai status Ezza yang dikatakan sebagai janda.

“Sebelum ini pun ada juga keluar gosip mengatakan Ezza ialah seorang janda.

Netizen dedah isteri Remy Ishak rupanya janda anak dua, ini respon tuan badan...

Tapi sekarang orang cakap dia pernah ber kahwin dan ada seorang anak pula sedangkan ia tidak benar sama sekali. Sebena rnya, kedua-dua kanak-kanak tersebut merupakan anak angkatnya dan Ezza yang dibesarkan bersama sebelum mereka berdua ber kahwin lagi.” katanya.

 

Menurut Remy, ibu bapa kedua-dua kanak-kanak itu sudah ber pisah dan tidak mampu menjaga zuriat mereka. Remy berkata” keluarga kawan yang memperkenal kan saya dengan Damia dan Dania demi memberi kehidupan yang lebih baik, saya menjaga mereka sejak tahun 2013.”

“Mereka tinggal ber sama saya, tetapi jika saya ada urusan di luar , Ezza akan mengambil alih uruskan Dania dan Damia ,” katanya. Remy dan Ezza pernah mengikat tali per tunangan pada 2017 namun putus pada 2019. Bagaimanapun, ikatan kasih mereka terjalin semula tahun lalu.

BACA JUGA : Amyza Adnan dan Edika Yusof ada hubungan?

Makin singkat, netizen perasan sesuatu pada dada Hannah Delisha

Kesian pengantin, Make Up sampai tiga jam, tak sampai 10 minit dah luntur…