Netizen naik angin bila tahu punca sebenar wanita ini tak nak “get back” dengan suami

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Netizen naik angin bila tahu punca sebenar wanita ini tak nak “get back” dengan suami netizens meaning maksud netizen[/bg_collapse]

 

Sudah semestinya jika seseorang itu mendirikan rumah tangga bersama pasangan, mereka ingin pengakhiran yang indah dan sama sekali elak dari pengakhiran dengan penceraian.

Bagaimanapun, jika itu jalan yang terbaik, salah seorang pasti akan membuat keputusan itu itu agar dapat hidup lebih bahagia. Seperti satu kisah wanita di TikTok ini yang mendapati suaminya mempunyai perempuan lain di belakangnya dan enggan memberi peluang kedua kepada beliau.

Sebelum ini, netizen menyelar tindakannya kerana enggan menerima suaminya kembali dalam perkahwinan mereka, akhirnya wanita itu memberitahu kisah sebenar selepas penat ‘dicaci maki’ oleh orang ramai.

Netizen naik angin bila tahu punca sebenar wanita ini tak nak "get back" dengan suami netizens meaning maksud netizen

Wanita tersebut memberitahu suaminya seorang kaki pukul tegar, hingga dia pernah terfikir untuk membunuh diri atas sebab sudah tidak tahan dengan keganasan yang dilakukan oleh suami.

Bukan itu saja, suaminya itu juga sanggup memuat naik video ‘mesra’ bersama perempuan lain di media sosial, biarpun pada masa itu mereka masih sah bergelar suami isteri.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen menukar fikiran untuk menyokong tindakan wanita tersebut untuk tidak kembali kepada lekaki yang sama sekali tidak bertanggungjawab dan mementingkan diri.

BACA JUGA: Netizen dedah isteri Remy Ishak rupanya janda anak dua, ini respon tuan badan…

Amyza Adnan dan Edika Yusof ada hubungan?

Kesian pengantin, Make Up sampai tiga jam, tak sampai 10 minit dah luntur…