Penampilan terkini Aizat Amdan buat ramai terkejut, apa sudah jadi?

Penampilan terkini Aizat Amdan buat ramai terkejut, apa sudah jadi?

Penampilan terkini Aizat Amdan buat ramai terkejut, apa sudah jadi?. Aizat Amdan selaku penyanyi dan komposer popular pernah memasuki industri hiburan tanah air menerusi sebuah program realiti tv. Penampilan beliau yang agak besar antara yang membuatkan mudah diingati seiring dengan penggunaan tagline ‘kasi gegar’.

Beliau seterusnya telah menghilang diri selama beberapa bulan sebelum tampil dengan imej serba baharu yang tampak lebih sihat dan kurus. Malah, beliau turut pernah berkongsi program diet yang dilakukan dengan mengelakkan pengambilan nasi, air bergas dan juga makanan berproses selama 3 bulan serta turut melakukan senaman secara konsisten.

Terbaharu, Aizat Amdan selepas hampir empat bulan menjalin rumah tangga, penampilan beliau menerusi sebuah acara dilihat sangat berbeza di mana Aizat dilihat kembali kepada bentuk suatu ketika dahulu.

Penampilan terkini Aizat Amdan buat ramai terkejut, apa sudah jadi?

Meskipun tampil dengan penampilan yang berbeza, suara dan tenaga Aizat Amdan tampak tidak berubah malah masih berjaya menghiburkan para penonton menerusi lagu hits beliau iaitu Hanya Kau Yang Mampu. Berikut merupakan respon netizen terhadap penampilan Aizat Amdan.

Walau apapun, didodakan semoga Aizat Amdan berbahagia bersama yang tersayang serta terus menghasilkan karya dalam menghiburkan peminat muzik tanah air.

@ameersyhHealinggg ke tuu 🙁♬ original sound – syah

BACA:

“Tiada lagi suara tiga anak perempuan saya”

Ribuan ikan naik ke darat, penduduk mula risau apa bakal berlaku

Musang King pun dah jatuh harga, RM17 sekilogram