Peniaga pelik tiada orang datang kedainya, rupanya ada tanah kubur “bangkai” orang tabur

Peniaga pelik tiada orang datang kedainya, rupanya ada tanah kubur “bangkai” orang tabur pelakon tanah kubur tanah kubur ummah jahiliah tanah kubur ummah jahiliah full movie doa ziarah kubur tanah kubur adab menziarahi kubur kubur mustafa kemal ataturk gambar kubur gudang kubur kepok kubur bantuan peniaga kecil my sejahtera untuk peniaga bantuan peniaga kecil 2021

 

Akibat perbuatan khianat restoran makanan Arab milik Leisha Sa’adon dan suaminya sepi tanpa kehadiran pelanggan.

Lebih menimbulkan tanda tanya apabila suaminya menjumpai sisa tanah dalam pasu bunga dan kaki lima di sekeliling kedai mereka yang terletak di Taman Cahaya Kota Puteri, Masai, Johor itu.

Namun ujar Leisha, 40, rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang memperlihatkan seorang pemuda menabur tanah berkenaan sekitar pukul 10 malam selepas kedai mereka ditutup seolah-olah merungkai segalanya.

“Kejadian berlaku kira-kira jam 10 malam selepas saya dah tutup kedai.

Peniaga pelik tiada orang datang kedainya, rupanya ada tanah kubur "bangkai" orang tabur pelakon tanah kubur tanah kubur ummah jahiliah tanah kubur ummah jahiliah full movie doa ziarah kubur tanah kubur adab menziarahi kubur kubur mustafa kemal ataturk gambar kubur gudang kubur kepok kubur bantuan peniaga kecil my sejahtera untuk peniaga bantuan peniaga kecil 2021

“Suami saya perasan dekat belakang pasu ada tanah bertaburan, awalnya saya positif je mungkin ada orang saja buang tanah kot.

“Tapi apabila check CCTV kami lihat ada orang tabur tanah di sekitar kedai saya,,” katanya kepada mStar.

Bercerita lanjut, Leisha berkata dia dan suami ada bertanya tentang penemuan aneh itu kepada seorang ustaz.

“Kebetulan ada ustaz dari pusat tahfiz di sini sini WhatsApp beritahu nak datang makan, saya pun dengan tak sedap hati masa tu minta bantuan ustaz untuk tengokkan fasal tanah tu.

“Saya terkejut apabila ustaz cium tanah tu dia kata bau bangkai dan itu adalah tanah kubur,” ujarnya

Tanda-Tanda Pasangan Mungkin Terkena Sihir Pemisah
Selalunya kita tengok dalam drama atau filem akan ada adegan sihir menyihir antara dua individu. Walaupun kita hiudp di dunia moden, namun masih ramai lagi masyarakat kita percaya dan mengamalkan ilmu syirik ini. Tidak semua orang rasakan ilmu sihir ini masih ada tetapi ia masih berlegar dalam kalangan kita.

Sihir pemisah atau dipanggil sihir pelalau penghalang jodoh adalah satu sihir yang dibuat untuk memisahkan hubungan pasangan kekasih, suami isteri atau ahli keluarga sehingga wujudnya rasa benci dan niat bermusuh di antara mereka.

Si penghantar sihir telah memuja dan mendekatkan dirinya dengan jin, iblis dan syaitan untuk meminta tolong dengan menggunakan jampi serapah, tangkal atau mentera bagi mendatangkan kesan yang buruk kepada orang yang ingin disihirnya.

Tanda-tanda Terkena Sihir Ilmu Pengasih

BACA JUGA : Ulama Mesir dedah dunia sudah ada 3 tanda kiamat besar, ini antaranya…

Ini 6 perkara yang HR “sorok” tentang gaji anda, pekerja boleh dapat lebih sebenarnya!

Ustaz ini dedah salah faham rakyat Malaysia tentang poligami, ini yang betul…