Petronas tawar kekosongan jawatan untuk rakyat Malaysia, gaji lumayan!

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Petronas tawar kekosongan jawatan untuk rakyat Malaysia, gaji lumayan! petronas petronas near me petronas twin towers petronas logo my passport petronas mypassport petronas petronas career universiti teknologi petronas menara berkembar petronas petronas internship [/bg_collapse]

Petronas tawar kekosongan jawatan untuk rakyat Malaysia, gaji lumayan!Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Setel Express milik Syarikat Petronas Dagangan Berhad mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Syarikat

Sebagai sebahagian daripada platform aplikasi mudah alih Setel, kami menyasarkan untuk menjadikan kehidupan seharian lebih mudah dan lebih baik dengan berinovasi untuk mobiliti inklusif yang lebih baik.

Disokong oleh PETRONAS Dagangan Berhad, kami memanfaatkan rangkaian stesen PETRONAS yang luas di seluruh negara untuk menyediakan pelanggan pengalaman penghantaran yang lancar pada kos yang berpatutan.

Semua ini untuk menggembirakan pelanggan dengan pengalaman runcit semasa dalam perjalanan yang lancar dan disesuaikan.

Jawatan Yang Ditawarkan


Eksekutif Sokongan Pelanggan

Lokasi: Petaling Jaya
Gaji: RM 3,500 – RM 4,500
Syarat Kelayakan
Calon mesti memiliki sekurang-kurangnya Ijazah Sarjana Muda/Pos Siswazah Diploma/Ijazah Profesional, Ijazah Sarjana dalam Pengajian Perniagaan/ Pentadbiran/ Pengurusan, atau setaraf
Minimum 1-2 tahun pengalaman dalam Pengurusan Akaun, Operasi, Khidmat Pelanggan, komunikasi, PR, Pemasaran, Hospitaliti atau mana-mana bidang berkaitan
Cara Memohon Jawatan
Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

TONTON :

BACA:

Khatijah Tan dedah punca sebenar Pierre Andre hilang dari dunia seni

Kecoh isu curi data Mysejahtera, ini cara reset semula password

Jangan ambil mudah kalau nampak tompok hitam ini, segera bertindak

 

COMMENTS

Wordpress (0)