Saharul Ridzwan kini berubah 360 darjah, “susah nak jaga mata kalau berlakon..”

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Saharul Ridzwan kini berubah 360 darjah, “susah nak jaga mata kalau berlakon..” ig saharul ridzwan biodata saharul ridzwan saharul ridzwan ig isteri saharul ridzwan saharul ridzwan kahwin[/bg_collapse]

 

Sebut sahaja nama pelakon, Saharul Ridzwan pasti sudah begitu diminati peminat drama tempatan dengan hasil lakonannya yang tidak dinafikan sangat baik.

Malah drama yang dibintangi pelakon ini sentiasa hangat dibualkan peminat walaupun digandingkan dengan mana-mana pelakon sekalipun.

Saharul Ridzwan kini berubah 360 darjah, "susah nak jaga mata kalau berlakon.."

Baru-baru ini, setelah lama menyepi dalam dunia lakonan, Saharul Ridzwan berkata dia kini sedang berjinak-jinak dalam bidang perniagaan.

Menurut Saharul atau Mohd Saharul Ridzwan Hashim, 33, sungguhpun rindu untuk beraksi di depan kamera, namun buat masa ini dia memilih untuk mendekatkan diri kepada Allah.

“Saya pun tak tahulah nak cakap, mungkin gerak hati kot buatkan saya nak berubah. Saya nak belajar solat jemaah di masjid serta belajar ikut sunnah Nabi dengan berniaga.

“Untuk kembali berlakon, saya okey sekiranya ia tidak melanggar batas. Bukan itu saja, kena juga ambil kira proses itu seperti macam mana nak jaga pandangan mata.

“Selain itu bolehkah kita solat tepat pada waktu? Tapi ini adalah kelemahan saya, bukan salah sesiapa,” katanya kepada mStar.

Untuk makluman, Saharul Ridzwan dan isteri, Deena Emir mendirikan rumah tangga pada 16 September 2016. Pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad Luth Ali, 3, dan Fateema Azzahra yang kini berusia dua bulan.

Komen Natizen:
Saharul Ridzwan kini berubah 360 darjah, "susah nak jaga mata kalau berlakon.." ig saharul ridzwan biodata saharul ridzwan saharul ridzwan ig isteri saharul ridzwan saharul ridzwan kahwin

Tonton:

Berita Lain:

“Tak ramai yang tahu betapa teruknya banjir di Terengganu sekarang, tolong kami…”

Nasha Aziz jawab persoalan masih membujang walaupun dah masuk umur 50 tahun

Bantuan Kerajaan : Ini cara mohon RM1,000 untuk belia, ‘apply’ sebelum terlambat

COMMENTS

Wordpress (0)