Selamba je Kak Lina perli Ajai secara live di TV, ini reaksi tak disangka penyanyi itu

Selamba je Kak Lina perli Ajai secara live di TV, ini reaksi tak disangka penyanyi itu

Walaupun kak lina selalu menjadi payung terjun host hasilnya tak pernah mengecewakan.

Bagi minggu yang ke 4 Big stage kak lina atau nama sebenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi menggantikan Sherry Al-Hadad dan seperti biasa beliau berjaya menghiburkan para penonton dengan respon spontan nya.

Selamba je Kak Lina perli Ajai secara live di TV, ini reaksi tak disangka penyanyi itu

Dato Siti Nurhaliza di antara barisan Juri-juri tetap

Dalam minggu ke 4 Big stage, Kak Lina Pompom berjenaka dengan Ajai selaku juri Big Stage musim 4 dengan perkataan “syalahkanku” dan ini membuatkan para penonton gelak ketawa kerana jawapan. Difahamkan, cara nyanyian Elly Mazlein tersebut merupakan ‘style’tersendiri Ajai. Namun, ia nya hanyalah sekadar gurauan dan hiburan untuk penonton rancangan televisyen tersebut.

Lihat video dibawah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

“Ajai yang tidak pernah mengecewakan..” – Netizen

Kak Lina pompom berjaya mencuri hati para netizen dan ini beberapa komen netizen, lihat juga apa kata orang ramai:

@intanezzaty__:Terbaiklah kak lina. Kalau tiap2 minggu jadi host mesti xbosan tengok big stage.Yg penatnya Alif sbb asyik gelak je.Tengok peserta, tengok host yes

@Jay Alexandra Mohammad:she talented emcee …ABPMBH should nominated dia pengacara popular

@Laryna Alice:kaka lina pompom mmng terbaikk lucu sgt penat mulut ketawa tgh dia mmng terbaik

Tonton:

Berita Lain:

Zizan dan Daiyan Trisha sedang bercinta, peminat restu hubungan..

Dulu isteri ustaz, kini Dr Erin dah berani tayang rambut

Baru nak masuk dewan jawab SPM, jatuh air mata pelajar tengok van jenazah sampai..

COMMENTS

Wordpress (0)