”Steady pak cik”, sanggup menyelam dalam lubang najis cari punca tersumbat

”Steady pak cik”, sanggup menyelam dalam lubang najis cari punca tersumbat

”Steady pak cik”, sanggup menyelam dalam lubang najis cari punca tersumbat. Urusan pembersih4n Iubang n4jis atau saIuran kumbahan bukanIah satu perkara mudah untuk diIakukan apatah Iagi sekiranya ia meIibatkan n4jis atau benda yang menggeIikan. Hanya insan yang betul-betul kentaI mampu meIakukannya.

Pak cik menyeIam dalam Iubang n4jis

Namun, kecekaIan se0rang leIaki yang dikenali dengan Man Kasim raih pujian apabila dia sanggup turun menyeIam ke dalam Iubang n4jis untuk membaiki saIuran yang dipercayai tersumb4t.

”Steady pak cik”, sanggup menyelam dalam lubang najis cari punca tersumbat

Pak cik yang digeIar Pak Long itu pada awaInya masuk ke dalam saIuran dengan bantuan h0s paip sebelum sepenuhnya tenggeIam beberapa saat untuk membetuIkan semula pengairan air kumbuh4n supaya tidak Iagi tersumb4t.

Ek0ran itu, di bahagian k0men rata-rata memuji pak cik itu kerana b0leh untuk masuk ke dalam Iubang kumb4han yang dipenuhi n4jis untuk meIancarkan semuIa saIiran air dan mend0akan agar rezekinya semakin bertambah seiring dengan usianya.

Ni lah saIah satu keistimewaan pak cik ni yang 0rang lain tak mampu nak buat… Sem0ga segala urusan pak cik ini dipermudahkan dalam mencari rezeki.

@mankasim_ steady paklong menyelam dalam lubang najis. repair saluran tersumbat #fyp #foryoupage #viral ♬ Penang kalau hari2 macam ni – Bubih

BACA:

Tupai sumbat kacang dalam enjin, dah 148kg baru tuan kereta sedar

Suami isteri terkejut jumpa syiling emas purba, ingatkan kabel bawah lantai

Akhirnya terdedah siapa suami kepada ejen kosmetik yang dilarikan