Ude Wahid sound siapa ni? “Ajak settle depan tak nak”

Ude Wahid sound siapa ni? "Ajak settle depan tak nak"

Ude Wahid sound siapa ni? “Ajak settle depan tak nak”. Suami kepada pelakon Izreen Azminda iaitu Ude Wahid menjadi perhatian netizen selepas memuat naik kapsyen berbentuk luahan rasa kesal terhadap seseorang yang dikenalinya sebelum ini.
Dalam hantaran tersebut, Ude seolah-olah mempersoalkan tindakan individu tersebut yang disifatkan tidak matang dan suka berkongsi masalah di media sosial.

“Itulah yang sebenarnya. Ajak settle depan-depan tak nak. Whatsapp tak balas… Tau tau up dekat IG. Memang suka expose masalah ke macam mana?

“Kita ni dah tua. Tak payah buat perangai orang muda sangat. Yang muda tu belajar lagi adab sebelum nak cakap fasal adab. Sudah-sudahlah…,” coretnya.
Advertisement

Menerusi hantaran sama yang dikongsi di ruangan Insta Story miliknya, Ude juga menyatakan dia memberikan teguran bukan disebabkan mahu memburukkan keadaan sebaliknya kerana sudah lama bersabar sikap individu tersebut.

Ude Wahid sound siapa ni? "Ajak settle depan tak nak"

“Jangan nanti dok bising-bising dekat IG tiba-tiba Allah buka aib kau, baru time tu tak cukup tanah kau nak bersembunyi. (Aku up sebab dah lama bersabar, bukan sebab nak memburukkan keadaan) tapi dah puas kena pijak. Aku pun nak hidup aman damai,” dedahnya.

Bagaimanapun, Ude tidak menyatakan perkongsian itu ditujukan kepada siapa memandangkan pemain muzik ini tidak menyebut nama mana-mana pihak.

Terdahulu, Ude atau nama sebenarnya Muhamad Radzi Abdul Wahid mendirikan rumah tangga dengan Izreen pada Ogos 2017.

Hasil perkahwinan itu, pasangan ini dikurniakan dua cahaya mata lelaki, Aaron Ibrahim dan Ali Idrees serta seorang lagi anak lelaki, Adrian Umar Muhammad Riza, 9, hasil perkahwinan Izreen sebelum ini.
Untuk rekod, Ude pernah berkahwin dengan Intan Salleh pada 1 Mac 2013, sebelum bercerai talak satu pada 22 Mac 2018.
Pasangan ini bercerai selepas Ude mengahwini Izreen pada 8 Ogos 2017 pada sebuah majlis tertutup.

BACA:

Sany Hamzan terjah jalanraya di Hulu Langat, gesa JKR buat sesuatu segera

Bos LVMH jadi manusia paling kaya di dunia