Video gadis hilang kawalan main buaian atas gunung buat netizen cemas

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Video gadis hilang kawalan main buaian atas gunung buat netizen cemas buaian baby buaian bayi buaian besi buaian gantung [/bg_collapse]

 

Aktiviti hiking masih diminati ramai anak muda dan dijadikan sebagai salah satu aktiviti untuk meluangkan masa bersama rakan-rakan

Hiking beramai-ramai memang seronok, tambahan lagi jika sampai ke puncak gunung yang mempunyai pemandangan yang indah dan tenang.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan seorang gadis menaiki buaian di puncak gunung tetapi lain pula jadinya telah mencuri tumpuan ramai.

Seronok main buaian sampai hilang kawalan masa nak berhenti

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang gadis sedang menaiki hammock yang berada di puncak gunung.

Sedang asyiknya dia menaiki buaian itu, dia juga berasa seram dan takut kerana ketinggiannya. Aksi gadis itu telah dirakam oleh rakan-rakan dibelakangnya. Dia sempat berkata “Oh My God” apabila buaian sampai di tengah-tengah yang bawahnya merupakan hutan.

Kemudian, dia dilihat ingin berhenti dan turun daripada buaian itu. Namun, gadis itu hilang kawalan sehingga dia terpaksa memegang buaian itu kerana kakinya tidak lagi menjejakkan ke atas tanah.

@bulletproof99 Siapa gelak dia jahat😂😂#fyp #fypシ ♬ I’m Addicted To – SUBAG GOO

“Semua salah abang yang ha dah jom balik tu, member baru nak menikmati buaian” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 600K tontonan, 74K tanda suka dan 500 komen di TikTok, rata-rata netizen turut merasa panik melihat gadis itu.

Video gadis hilang kawalan main buaian atas gunung buat netizen cemas buaian baby buaian bayi buaian besi buaian gantung

Berita Lain:

“Semua anak berjaya, kau sorang je kerja kilang”, kisah pemuda ini buka mata masyarakat

Lelaki tergamam jumpa ‘benda’ ribuan ringgit dalam perut ayam semasa sembelih

Tokei kedai emas nekad kejar, himpit kereta penyamun hingga terbalik