Westlife pula datang ke Malaysia, adakan konsert

Westlife pula datang ke Malaysia, adakan konsert. Trumpet International baru sahaja mengumumkan bahawa Westlife akan datang ke Kuala Lumpur pada tahun 2023

Kumpulan pop Ireland, Westlife, akan datang ke Kuala Lumpur untuk jelajah dunia ‘The Wild Dreams’ bagi menyokong album terbaru mereka Wild Dreams . Konsert itu akan dianjurkan oleh Trumpet International, dengan kerjasama Altus ProHouse.

Terkenal dengan lagu-lagu hits mereka seperti Uptown Girl dan Flying Without Wings , kumpulan itu akan membuat persembahan untuk konsert dua hari pada 23 Februari dan 24 Februari di Axiata Arena, Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

“Ia akan menjadi perayaan besar-besaran dan akan membawa kami lebih dekat dengan peminat kami berbanding sebelum ini. Kami merancang beberapa persembahan hebat yang akan merangkumi semua lagu hits kami dan beberapa kejutan istimewa.”

‘The Wild Dreams Tour’ kuartet itu bermula di UK pada Julai, berikutan pemecahan rekod sebelumnya ‘The Twenty Tour’ untuk sambutan ulang tahun ke-20 mereka.

Westlife pula datang ke Malaysia, adakan konsert

“Kami sentiasa teruja untuk kembali ke Asia untuk melihat ramai peminat kami. Selepas semua yang berlaku di dunia sejak beberapa tahun kebelakangan ini, jelajah ini lebih bermakna kepada kami daripada apa-apa yang pernah kami lakukan sebelum ini,” kata kumpulan itu.

Penjualan tiket akan bermula pada 10 Oktober dan 11 Oktober

Harga tiket adalah antara RM294 hingga RM884, dengan peruntukan RM4 untuk yuran pemprosesan.

Untuk mendapatkan tiket luar talian:
10 Oktober (11 pagi)
Atrium Utama, Pusat Bandar LaLaport Bukit Bintang.

Untuk mendapatkan tiket dalam talian:
11 Oktober (11 pagi)
Laman Web .

Sebagai rakan media rasmi, SAYS akan menganjurkan pertandingan pemberian tiket untuk jelajah Westlife ‘The Wild Dreams’, jadi nantikan!

BACA:

Disangka ibu mati mengejut, ini sebabnya sehingga anak mohon kubur ibu digali semula

Menteri Kesihatan dedah ini golongan yang paling ramai dijangkiti penyakit kanser dan sakit jantung

Dari dahulu memang saya seksi – Eyka

+ posts