Elisya Sandha menangis, ini rupanya yang Sheila Rusli buat

Elisya Sandha menangis, ini rupanya yang Sheila Rusli buat

Elisya Sandha menangis, ini rupanya yang Sheila Rusli buat. Pejam celik tinggal beberapa bulan sahaja lagi sebelum pelakon muda Elisya Sandha bakal menimang cahaya mata sulungnya bersama suami, Uzair Haqimy. Pasangan ini yang dulunya berkenalan sejak sekolah lagi sering menjadi perhatian ramai apabila sering berkongsi video memasak bersama keluarga

Antara yang paling gembira dengan penyatuan dua jiwa tersebut sudah tentulah Sheila Rusly selaku ibu kepada Uzair. Menerusi temubual bersama pihak Nona, pengarah terkenal itu akui merasa terkilan apabila ada keluar berita atau artikel merepek yang mengaitkan pihak tertentu berkenaan pilihan anaknya dalam mencari pasangan hidup.

I’m so happy that you accept me for who I am…Elisya tahu Elisya ada banyak kekurangan

Di kesempatan tersebut, Elisya yang kini sedang sarat meluahkan rasa syukur dan cukup berterima kasih kerana dikurniakan seorang ibu mentua cukup baik seperti Sheila.

Dalam pada itu, aktres tersebut mengakui wanita berkenaan terlalu banyak memberikan inspirasi kepadanya dalam segenap sudut.

Elisya Sandha menangis, ini rupanya yang Sheila Rusli buat

Anak sis pernah cakap yang dia tak akan kahwin dengan perempuan lain kecuali Elisya Sandha

@majalahnona Rezeki dapat ibu mentua baik macam ni. Seronok tengok keakraban Sheila Rusly & Elisya Sandha! #nonasuperwoman #fyp #mentua #menantu ♬ original sound – NONA

Belum sempat lagi ayatnya dihabiskan, Elisya terus sahaja bertukar sebak dan menangis sewaktu temubual berkenaan. Jelas Sheila, sekarang ini dia merasa cukup gembira melihat kedua-dua anak dan menantu bahagia. Sejak dari dulu lagi, Uzair memang selalu menegaskan kepadanya tidak akan berkahwin dengan perempuan lain kecuali adik kandung kepada Fasha Sandha itu.

BACA: 

Motosikal parking di Jalan Tun Abdul Razak JB ‘lesap’, rupanya ini yang jadi

Didakwa jadi punca penceraian, netizen kecam Mak Wan Latah seronok berjoget